Over Wentsy.com

Wentsy is een online platform voor event- en meetingmanagement. Het biedt de grootste mogelijkheden en directe boekingsmogelijkheden voor evenementen en vergaderingen. U kunt uw evenementen in enkele stappen op het platform beheren en boeken. Evenement- en vergadermogelijkheden op het platform variëren van locatie, catering, entertainment en aanverwante diensten.

Het unieke realtime en zelfboekingssysteem van Wentsy.com helpt mensen en bedrijven gemakkelijk de kosten en reserveringen van hun evenementen en vergaderingen te beheersen. Klanten vergelijken verschillende alternatieven en beschikbaarheid van hun evenementen en vergaderingen via het intelligente realtime boekingsbeheer en evaluatiesysteem van Wentsy.com.

Wentsy Over

De online technologie van Wentsy.com lost tijdrovende elementen en kosten van evenementen- en vergaderarrangementen en management op. Evenementen- en vergaderplanners en individuele klanten kunnen gemakkelijk hun favoriete vergaderingen en evenementen regelen op basis van hun beschikbare data en voorkeurslocaties met behulp van de realtime en zelfboekingstool van Wentsy.com.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun diensten en producten met betrekking tot evenementen en bijeenkomsten aanbieden op het platform van Wentsy.com . Dus, Wentsy.com creëert een unieke en innovatieve mogelijkheid voor bedrijven en individuen om hun inactieve, onproductieve beschikbaarheid en diensten open te stellen voor de duizenden klanten.

Wentsy.com biedt ook de geavanceerde technologische oplossingen voor hun zakelijke klanten om hun boekingssystemen te synchroniseren met Wentsy.com via API, XML en andere programma’s van derden.